دقیقا همینه . برنامه همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download
دقیقا همینه . برنامه همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download
Morteza.m1371 (03-08-14)
|
|
من همن خمیر و واتر کولینگما از آقای آشوری(هانی) خریدم و الانم از هر دو دارم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا دما بالاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرزگاهی وقتی دارم با سیستم کارمیکنم یهو صفحه آبی میشه (از اونایی که یه عالمه نوشته داره و یک عدد شمار پاییینش داره) وقتی عدده 100 میشه ریست میکنه مشکل کجاست؟ویندوز عوض کنم؟
این مشکل ازوقتی اور کردم پیش اومده.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر رمت هست . رم رو باید فرکانسش رو پائین بیاری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-08-14)
Morteza.m1371 (03-08-14)
سلام
این شات برای دما:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واین شات هم از CPU-Z
در ضمن اون گزینها خاموشه و الان فرکانس رما کردم 16 یکم بهتر شده.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان فرکانس رم چند هست . برنامه cpu-z قسمت memory . شاید نیاز بشه یک پله به cpu ولتاژ بدیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-08-14)
|
|
الان روی 16 هست و XMP هم خاموشه.
این شات هم از رم:
سپاس.
16 گیگ ظرفیتش هست . الان روی 1866 هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-08-14)
فکر نکنم چون XMP خاموشه .حالا از کجا باید فهمید باسش چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون با این دما اشکالی نداره یا اصلا دیفالتش کنم؟
سپاس.
گرافیک را هم میشه اور کرد؟
دلم میخواد سی پی یو را بیشتر اورکنم اما رمم مانعه و همینطور دما.
سپاس.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks